Unutmayın siz onu bir gün bırakırsanız o sizi iki gün bırakır ! Flüt adına her türlü bilgi, materyal, soru ve isteklerinize cevap bulabileceksiniz. Saygılarımla müzikle kalın…

31 Mayıs 2015 Pazar

Binnaz SÖNMEZ

Türk Flütçüler
Binnaz SÖNMEZ
          Binnaz Sönmez 1985 yılında Almanya’da dünyaya gelen flüt sanatçısıdır. Küğ eğitimi almaya Uşak “Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu”nda Kazım Usta ile başladı.
     1999 yılında başladığı “Uşak Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi”ne devam ederken, flüt çalışmalarını Ayşe Peker ile sürdürdü. Lise eğitimi boyunca “Ankara Devlet Opera ve Balesi”nden Yaprak Oktay ile beraber de çalıştı.
     2003 yılında kazandığı “Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı”nda beraber eğitim aldığı isimler arasında Halil Ekseriyet, Yücel Köse, Mahmut Sarı bulunuyordu. Aynı dönemlerde “İzmir Devlet Opera ve Balesi”nden Hürkan AYVAZOĞLU ile birlikte çalışmalarda bulundu. Okulun birçok dinletisinde görev aldı. Okuduğu “Buca Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü”nden 2007 yılında mezun olduktan sonra Hürkan Ayvazoğlu ile çalışmalarını sürdürdü ve hala sürdürmektedir. Binnaz Sönmez koro ve dinleti etkinliklerine devam etmekte, aynı zamanda bir müzik kursunda eğitim vermektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © Flüt'e dair herşey... | Powered by Blogger

Design by |Anders Noren Blogger Theme by NewBloggerThemes.com